ΑΡΧΙΚΗΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ποιοί Είμαστε

Ποιοί Είμαστε

    Το aromatisou.gr ειναι ενα ηλεκτρονικό και παράλληλα φυσικό ανακαινισμένο κατάστημα Αρωμάτων και Καλλυντικών με έδρα στην οδό Εμμανουήλ Μπενάκη και Ακαδημίας 75 (γωνία) στην καρδιά της Αθήνας.Χάρη στη πολυετοί Εμπειρία μας στον χώρο προσφέρουμε 100% Αυθεντικά Προιόντα με την Εγγύηση του καταστήματος μας,στις πιό Ανταγωνιστικές Τιμές με Εως και 70%.Στόχος μας είναι η ικανοποίηση ακόμη και του πιο απαιτητικού πελάτη δίνοντας έμφαση στην άμεση Εξυπηρέτηση, στην Γρήγορη Παράδοση,και κυρίως στην Ασφάλεια και Ποιοτητα των Προιοντων μας.Οι τιμές των προϊόντων μας καθορίζονται με βάση την βιωσιμότητα της επιχείρησης. Σε καμία περίπτωση δεν αισχροκερδούμε σε βάρος του καταναλωτή, γι αυτό θα βρείτε σε εμάς τις καλύτερες τιμές της αγοράς,την κάλυτερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη και ότι άλλο έχετε ανάγκη για να κάνετε τις αγορές σας.                                                               

 Με τη βαθειά γνώση στο χώρο των αρωμάτων και καλλυντικών,εισάγουμε μόνοι μας τα προιόντα μας,χωρις μεσάζοντες και χωρίς εταιρικές δεσμεύσεις, απο τις πιό Πιστοποιημένες Εταιρίες σε Ελλάδα και εξωτερικό περιορίζοντας το κέρδος μας στο ελάχιστο για να σας προσφέρουμε τόσο χαμηλές τιμές.     
 
Εξυπηρετούμε όλα τα σημεία της Ελλάδας με τα πιο φθήνα Μεταφορικά και δωρεάν αντικαταβολή.
Οι ώρες λειτουργίας του καταστήματος είναι,(Δευτέρα-Τετάρτη 09.30-18.00) (Τριτη-Πεμπτη-Παρασκευη 09.30-20.00) (Σαββατο 9.30-16.00)
 
Μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας ηλεκτρονικά όλο το 24ωρο η τηλεφωνικώς τις ώρες που λειτουργεί το κατάστημα. τηλ-2103820143 κιν-6987304964
/